Verkeersschool LinneVerkeersschool Linne
Verkeersschool Linne

ASS, ADD, ADHD

...en nog veel meer! 

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om een rijbewijs te halen. We zien vaak dat leerlingen met bijvoorbeeld een autsime spectrum stoornis een beetje aan hun lot overgelaten worden. 
In een wirwar van rijscholen en diens kwaliteiten zien zij door de bomen het bos niet meer en komen ze terecht bij een rijschool die misschien niet helemaal bij hen past.

Wij bieden een eventuele nieuwe leerling sowieso aan om eerst kennis te maken met ons. De instructeur komt dan bij jou thuis om uit te leggen hoe alles in z'n werk gaat. Zo kun jij ervaren hoe de instructeur dingen uitlegt en of dit voor jou een prettige methode is. Kan de instructeur jouw aandacht trekken en lijkt het jou fijn dat deze persoon jou op gaat leiden tot zelfstandige en verkeersveilige bestuurder? 

Verkeersschool Linne is gecertificeerd op dit gebied en heeft al veel ervaring met leerlingen met een 'rugzakje'. Wij bieden graag iedereen de hulp die hij of zij nodig heeft. Daarom verzorgen we niet alleen de praktijk opleiding maar ook de theorie! En voor zowel de theorie als de parktijk geldt dat wij over extra materiaal beschikken om jou de lesstof aan te leren. 

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs met bijvoorbeeld een vorm van ASS? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.